Vedanta - 7 pasi spre samadhi

Vedanta - 7 pasi spre samadhi - Osho
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVedanta - 7 pasi spre samadhi
Comanda acum "Vedanta - 7 pasi spre samadhi - Osho" de pe libraria ishop la pretul de 27,36 lei
Descriere carte:
Cand misionarii crestini au venit pentru prima data in Africa, s au aflat intr o mare dificultate. Biblia trebuia tradusa, iar in Biblie Dumnezeu e descris intotdeauna ca fiind alb, iar Diavolul ca fiind negru. Asa ca a aparut o problema: cum sa le spui negrilor ca Diavolul e negru si Dumnezeu e alb? Ei il puteau concepe pe Dumnezeu ca fiind negru si pe Diavol ca fiind alb. Si era firesc, ei il descrisesera intotdeauna pe Dumnezeul lor ca fiind negru; Diavolul lor fusese intotdeauna alb. S-ar putea sa nu stii ce au trebuit sa faca misionarii crestini. In traducerile africane ale Bibliei, Dumnezeu e zugravit ca fiind negru, iar diavolul, alb; altfel n-ar fi existat comunicare, n-ar fi fost posibila nici o confluenta.

Noi concepem lucrurile cu mintea; mintea asta interpreteaza intruna. Putem intelege frumusetea si uratenia, dar cum e cu alte interpretari? Daca omul dispare, in lume nu va mai fi nevoie de bine si rau, nimic nu va mai fi moral si nimic nu va mai fi imoral. Toata moralitatea noastra, toata judecata noastra se datoreaza conceptiilor.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vedanta - 7 pasi spre samadhi
Cartea Vedanta - 7 pasi spre samadhi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vedanta - 7 pasi spre samadhi - Osho" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fiti creativi! Pasi esentiali in munca si in viata - Guy Claxton; Bill Lucas Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Guy Claxton; Bill Lucas
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala