Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua

Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua - Marianne Williamson
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVarsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua
Comanda acum "Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua - Marianne Williamson" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Ceea ce am numit varsta noastra de mijloc nu trebuie sa fie un punct de cotitura catre nefiinta. De aici trebuie sa ne intoarcem catre viata, asa cum n-am cunoscut-o niciodata, asa cum n-am reusit niciodata s-o cunoastem atunci cand eram prea tinere si prea trufase ca sa-i evaluam limitele. E adevarat ca, imbatranind, devenim mai umile - dar, in acelasi timp, ne dam seama cat de pretioasa e viata, cat de fragila. E timpul sa devenim senioarele acestei planete, cele care ii poarta de grija, nu doar cu numele, ci actionand cu pasiune. Pana cand Dumnezeu ne va chema acasa, trebuie sa transformam aceasta lume in casa visurilor noastre.

In acest moment, revelatia ca nu mai suntem tinere intra in coliziune cu un sentiment al imperiozitatii istoriei. Ochii ni se deschid pentru a privi gravitatea situatiei actuale, iar dorinta noastra cea mai fierbinte este sa gasim, cumva, o rezolvare. Cand ne reinnoim legamantul fata de cursul vietii, acesta ni se reincredinteaza. Cand ne dedicam - acum, dupa ce ne-am maturizat in sfarsit - unui viitor care este tot ce poate fi si tot ce trebuie sa fie, ne simtim iertate pentru un trecut care n-a fost asa cum s-ar fi cuvenit.

Marianne Williamson este, in opinia mea, cel mai bun mentor in materie de transformare individuala. Aceasta carte este un dar pentru intreaga lume! - Dr. Wayne W. Dyer

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Dar cum sa facem sa le putem avea pe toate?

Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea pe masa si seara la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii!
Exclusiv pentru femei.

Marianne Williamson, apreciata pe plan international in calitate de conferentiar, este autoarea bestsellerurilor A Return to Love, The Healing of America, A Womans Worth si Illuminata. Cartea de fata, cu titlul original The Age of Miracles, este cel mai recent bestseller al sau din clasamentul publicatiei New York Times.

In afara de activitatea de scriitoare, autoarea este specializata in predarea notiunilor din A Course in Miracles, un set de lectii spirituale menite sa le arate oamenilor calea spre dragoste, prin iertare.

La nivel social, Williamson a organizat, in SUA, actiuni caritabile de mare amploare, venind in sprijinul oamenilor cu boli grave. Este fondatoarea proiectului Angel Food, din Los Angeles, al carui obiectiv e sa asigure hrana pentru oamenii bolnavi de SIDA sau care, din motive de sanatate, nu pot sa paraseasca propria locuinta. Williamson este, de asemenea, fondatoarea organizatiei The Peace Alliance, avand ca scop responsabilizarea populatiei in spiritul pacii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua
Cartea Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Varsta miracolelor. Adoptarea unui nou stil de viata la varsta a doua - Marianne Williamson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Din Adinc Spre Cele Inalte - Grigore Busoi Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Grigore Busoi
34,50 lei
Ghidul xenofobului - ungurii - Miklos Vamos, Matyas Sarkozi Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Miklos Vamos, Matyas Sarkozi
17,01 lei
Hair by Marie Claire - Josette Milgram Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Josette Milgram
56,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse