Valoarea justa. Concept contabil

Valoarea justa. Concept contabil - Adela Deaconu
Pret: 40,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roValoarea justa. Concept contabil
  • Autor: Adela Deaconu
  • Editura: Editura Economica
  • Colectia: Finante - Contabilitate :: Contabilitate Generala
  • Categoria: Contabilitate
  • ISBN: 978-973-709-471-1
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 354
  • Format carte: 17 x 24 cm
Comanda acum "Valoarea justa. Concept contabil - Adela Deaconu" de pe libraria ishop la pretul de 40,85 lei
Descriere carte:
  Lucrarea Valoarea justa - concept contabil isi propune sa clarifice continutul, respectiv principiile si tehnicile de evaluare a activelor si datoriilor entitatilor atunci cand acestea sunt prezentate in situatiile financiare. Are caracter conceptual si tehnic in acelasi timp, acoperind domeniul contabilitatii si al evaluarii proprietatilor. Se adreseaza atat mediului academic, studenti si profesori, cat si practicienilor contabili, evaluatori si auditori.
    Prezinta aplicatiile valorii juste in contextul standardelor de contabilitate internationale (IFRS), al standardelor de evaluare internationale (IVS) si a reglementarilor contabile din Romania. Alaturi de interpretarea acestor norme, contine exemple practice si studii de caz utile celor care estimeaza valori curente pentru recunoasterea in contabilitate. Ajuta intelegerii metodelor de evaluare a activelor si intreprinderilor, precum si a diferitelor tipuri de valori folosite in practica, cum sunt: valoare de piata, valoare de utilizare, cost de inlocuire, valoare de realizare, valoare recuperabila.
    Ofera solutii de evaluare a proprietatilor imobiliare, activelor intangibile, stocurilor, datoriilor, respectiv a cazurilor speciale cum sunt combinarile de afaceri sau grupurile de active disponibile pentru vanzare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Valoarea justa. Concept contabil
Cartea Valoarea justa. Concept contabil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Valoarea justa. Concept contabil - Adela Deaconu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Analiza Investitiilor Imobiliare - Gheorghe Badescu , Mihaela Diana Oancea-Negescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Gheorghe Badescu , Mihaela Diana Oanc...
23,75 lei
Auditul situatiilor financiare si entitatile economice - Alexandru Rusovici, Emil Iota Ghizari, Florea Cojoc, Gheorghe Rusu Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Alexandru Rusovici, Emil Iota Ghizari...
38,00 lei
Proiect tehnico-economic - Maricica Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Maricica Stoica
21,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ContabilitateCarti recomandate din categoria Contabilitate