Vademecum de pediatrie

Vademecum de pediatrie - Ioan Muntean (sub redactia)
Pret: 51,77 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVademecum de pediatrie
Comanda acum "Vademecum de pediatrie - Ioan Muntean (sub redactia)" de pe libraria ishop la pretul de 51,77 lei
Descriere carte:
Prezentare: Aparitia acestui prim vademecum de pediatrie umple un gol in literatura de specialtate, red?nd, in acelasi timp, experienta scolii noastre medicale. Cartea este nu numai un un ghid practic util studentilor, medicilor de familie, pediatrilor, ci si un material din care se pot alcatui cu usurinta teste de evaluare. Descrierea afectiunilor cuprinde etiologia, diagnosticul si, mai pe larg, tratamentul, in unele locuri, pentru o mai buna intelegere, fiind abordate si aspecte patogenetice, de diagnostic diferential sau complicatii. Indexul de medicamente a tinut cont de Nomenclatorul de medicamernte aflate in uz.. In ceea ce priveste abrevierile, s-au folosit cele clasice utilizate la prescrierea retetelor si cele recomandate de Sistemul International de unitati. Cuprins: Patologia neo-natala. Afectiunile aparatului respirator. Cardiologie pediatrica. Gastroenterologie pediatrica. Afectiuni renourinare. Hematologie pediatrica. Boli de metabolism. Deficite imune la copil. Alergologie pediatrica. Boli reumatismale si colagenoze. Neoplaziile la copii. Boli neurologice si neuromusculare. Boli ale oaselor. Infectii virale, fungice si parazitare. Intoxicatii acute exogene la copil.Constante biologice. Index de medicamente. Adresabilitate: Studenti, medici de familie, pediatri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vademecum de pediatrie
Cartea Vademecum de pediatrie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vademecum de pediatrie - Ioan Muntean (sub redactia)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Boala celiaca la copil - Gabriela Lesanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Gabriela Lesanu
23,27 lei
Ghiduri si protocoale in pediatrie - Conferinta nationala de pedi... - Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu
37,05 lei
Hepatita cronica la copil - Evelina Moraru Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Evelina Moraru
14,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PediatrieCarti recomandate din categoria Pediatrie