Va place Brahms?

Va place Brahms? - Francoise Sagan
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVa place Brahms?
Comanda acum "Va place Brahms? - Francoise Sagan" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Privindu-se in oglinda, vedea "o alta Paule, preocupata cu pasiune de frumusetea ei si trecand cu greu de la conditia de tanara femeie la aceea de femeie tanara". Aceasta fraza plina de melancolie, din care razbate "mica melodie" atat de draga admiratorilor romancierei Francoise Sagan, da tonul acestui roman celebru, ecranizat de Anatole Litvak.

Paule... decoratoare de moda, neglijata de amant, adorata de un tanar cu cincisprezece ani mai tanar decat ea, nelinistita, ezitanta in pragul unei noi relatii "iubire, pasiune, toana?", chinuita de o dorinta disperata de fericire, de tinerete... O femeie de aproape patruzeci de ani, careia autoarea ii zugraveste portretul cu multa tandrete, ironie si luciditate.

Dupa Bonjour, tristete, cartea de fata descrie nemiloasele paradoxuri ale iubirii: uimirea unei intalniri si greutatea de a iubi. Nimeni nu scapa de iubire si de singuratate. Putea Paule sa iubeasca "altceva decat pe ea insasi si propria existenta" ? Roger putea iubi altceva decat confortul unei vieti distrate si egoiste? Si Francoise Sagan pune intrebari la care toti ar trebui sa incercam sa raspundem. Putem, preocupati de noi insine, sa iubim? Cel care iubeste, nu-i condamnat la suferinta? Iar cel care refuza sa sufere nu se protejeaza pur si simplu de iubire? Stil simplu, captivant, care ne introduce in viata pariziana si in vidul unor vietii egocentrice.

Un roman plin de adevar!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Va place Brahms?
Cartea Va place Brahms? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Va place Brahms? - Francoise Sagan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geniul si zeita - Aldous Huxley Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aldous Huxley
18,95 lei
Regina Margot - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alexandre Dumas
37,91 lei
Vita Sexualis - Mori Ogai Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mori Ogai
17,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala