Universuri tainice

Universuri tainice - Lobsang Rampa
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUniversuri tainice
Comanda acum "Universuri tainice - Lobsang Rampa" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
La fel ca in precedentele sale carti - Muntele sacru, Al treilea ochi, Cunoasterea de sine etc. -, L. Rampa ne introduce si in cartea de fata in sfera tematica binecunoscuta: devenirea omului prin autocunoastere la toate nivelurile fiintiale, prezentarea universurilor grosiere sau subtile, revelarea unor cunostinte initiatice ale Orientului. "Lumile paralele exista, fiindca totul trebuie sa aiba dublura sa de semn contrar, dupa cum nu poate fi conceputa o baterie care sa aiba o singura polaritate, numai pozitiva sau numai negativa, caci ea trebuie sa posede ambele polaritati. Din pacate, oamenii de stiinta, temandu-se sa nu-si compromita reputatia, evita sa discute despre aceste lumi. Mai mult, nu vor sa accepte nici macar ideea de a intreprinde o cercetare serioasa asupra lor. Insa in India, inca din vremuri foarte indepartate, initiatii vorbeau despre Linga Sharira, adica despre acea parte a corpului nostru care se afla intr-o alta dimensiune decat cea pe care o cunoastem, dincolo de cele trei dimensiuni ale acestei lumi in care suntem constienti ca traim. Aceasta parte a corpului nu poate fi perceputa in mod normal de catre o persoana care traieste in lumea tridimensionala. Sa nu uitam ca in aceasta lume suntem limitati la trei dimensiuni, caci, in ansamblu, lumea noastra este tridimensionala, iar pentru cei care nu au cunostinte de metafizica, cea de-a patra dimensiune nu este altceva decat o nascocire a literaturii de fictiune stiintifica. Nu numai ca cea de-a patra dimensiune exista, dar dincolo de cea de-a patra exista o a cincea, o a sasea, o a saptea, o a opta si pana la a noua dimensiune. In cea de-a noua, de exemplu, se ajunge la conceptia clara si intelegerea totala a naturii lucrurilor. Acolo vom fi in stare sa cunoastem originea vietii, originea sufletului, cum au luat nastere toate si ce rol joaca omenirea in evolutia Cosmosului. In aceeasi masura, in cea de-a noua dimensiune, omul, cu toate ca va mai fi calauzit de Supra-Fiinta sa, va fi in stare sa comunice, fata in fata cu aceasta Supra-Fiinta". (Lobsang Rampa)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Universuri tainice
Cartea Universuri tainice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Universuri tainice - Lobsang Rampa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marile conspiratii ale lumii - Al Hidell, Joan D`arc Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Al Hidell, Joan D`arc
39,52 lei
OZN eterice - Florin Gheorghita Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Florin Gheorghita
4,28 lei
Stiinta Contra Paranormal? - Radu Olinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Radu Olinescu
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational