Unitati de masura de la A la Z

Unitati de masura de la A la Z - Nica Dan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUnitati de masura de la A la Z
Comanda acum "Unitati de masura de la A la Z - Nica Dan" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Este o lucrare de referinta, avand nu mai putin de 194 de pagini. Prezinta vocabularul international de termeni fundamental si generali in metrologie, scrierea simbolurilor, recomandarile pentru utilizarea multiplilor zecimali ai unitatilor de masura impuse de SI (Sistemul International de Unitati - ISO), precum si recomandarile referitoare la alte unitati, din afara SI. De asemenea, lucrarea cuprinde constantele fizice fundamentale (exprimate in unitati SI), denumirile standardizate (in romana, franceza si engleza) si simbolurile elementelor chimice.
Adresabilitate:mediul universitar (studenti si profesori); gimnaziilor si liceelor (elevi si profesori); economic si comercial; inginerilor, tehnicienilor; cercetatorilor si specialistilor; editurilor de carte si celor periodice; amenilor de afaceri; politicienilor; mediului administrativ; oamenilor de cultura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Unitati de masura de la A la Z
Cartea Unitati de masura de la A la Z in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Unitati de masura de la A la Z - Nica Dan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu  - C. Niculescu + colectiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
C. Niculescu + colectiv
45,12 lei
Jocul proverbelor - Set planse - Melania Antoaneta Sirbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
Melania Antoaneta Sirbu
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Educatie / InvatamantCarti recomandate din categoria Educatie / Invatamant