Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei)

Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei) - Aldo Carotenuto
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei)
  • Autor: Aldo Carotenuto
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Psihiatrie
  • ISBN: 973-9419-99-2
  • An aparitie: 2001
  • Numar de pagini: 260
  • Format carte: 13 x 20 cm, brosat
Comanda acum "Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei) - Aldo Carotenuto" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Daca psihanaliza este, prin sentimentele primitive si extrem de puternice pe care le readuce la viata, o astfel de "joaca", atunci Jung este unul dintre analistii care au cazut victima, asemeni unui ucenic vrajitor, fortelor obscure pe care le-au invocat. El a raspuns sentimentelor pe care le-a trezit in Sabina Spielrein, o foarte tanara si foarte bolnava pacienta, prin tratamentul psihanalitic pe care i l-a aplicat. De aici o multime de complicatii, printre care si interventia lui Freud, unele dintre ele de-a dreptul dramatice, complicatii pe care cititorul le poate cunoaste in detaliu parcurgand pasionantele documente din carte. Desi nefericita, totusi iubirea si-a dovedit si in acest caz forta tamaduitoare: nu numai ca in urma relatiei cu Jung, Sabina se vindeca; ea reuseste cu brio sa studieze medicina, devenind apoi psihiatra si psihanalista de notorietate internationala.

Aldo Carotenuto , psihanalist, este nascut la Napoli in 1933; profesor (psihologia personalitatii) la Universitatea din Roma si redactor la Giornale storico di psicologia dinamica. Enumeram cateva dintre lucrarile sale: Le lacrime del male (1996), La mia vita per l?inconscio (1996), Lettera aperta a un apprendista stregone (1998), Vivere la distanza (1998).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei)
Cartea Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un triunghi psihanalitic. Sabina Spielrein intre Jung si Freud (coeditare Curtea Veche si Editura Trei) - Aldo Carotenuto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa faci fata schizofreniei - Neel Burton, Phil Davison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihiatrie
Neel Burton, Phil Davison
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihiatrieCarti recomandate din categoria Psihiatrie