Un tramvai numit Popescu

Un tramvai numit Popescu - Cristian Popescu
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn tramvai numit Popescu
Comanda acum "Un tramvai numit Popescu - Cristian Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Cristian Popescu - un clasic al generatiei '90, un scriitor pe care Ioan Es. Pop, Daniel Banulescu, Gabriel Stanescu, Lucian Vasilescu sau Marius Oprea l-au vazut ca pe un lider al generatiei lor.

Un tramvai numit Popescu este un spectacol de teatru comunitar dupa opera poetului Cristian Popescu, pe un scenariu alcatuit de Gavriil Pinte, productie a Teatrului National Radiofonic, in colaborare cu ArCuB.

? Dupa ani si ani de zile de cind el a trecut la viata vesnica, s-a indurat Cel de Sus de noi doi (si de altii) si am izbutit sa pun un spectacol pe roate/pe roti, chiar in tramvai, pe sine, in plin trafic - Un tramvai numit Popescu . Scenariul era conceput de mult. Intentiile mele au fost declarate inca de la prima intilnire cu Cristi. Teatrul era acolo, in poeme. Acum Poemul Popescu, dupa ce s-a plimbat cu tramvaiul, se intoarce in text. E mai umblat prin lume. O fi obosit si are nevoie de odihna textului. Se va odihni in text. Un rastimp, dupa care il vor plimba cititorii care se vor imprieteni cu el. (Gavriil Pinte, prieten cu Poemul Popescu si cu Cristi - acum si-ntotdeauna)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un tramvai numit Popescu
Cartea Un tramvai numit Popescu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un tramvai numit Popescu - Cristian Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tara ca un dos de palma - Emilian Balanoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Emilian Balanoiu
10,26 lei
Din trecutul nostru. Romania pitoreasca - Alexandru Vlahuta Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alexandru Vlahuta
3,33 lei
Negru de fum - Ivona Boitan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ivona Boitan
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana