Un studiu in rosu

Un studiu in rosu  - Arthur Conan Doyle
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn studiu in rosu
Comanda acum "Un studiu in rosu  - Arthur Conan Doyle" de pe libraria ishop la pretul de 12,34 lei
Descriere carte:
Un studiu in rosu (1887) deschide seria celor patru romane si cincizeci si sase de nuvele prin care Sir Arthur Conan Doyle (1859-1930) s-a impus ca intemeietor al genului policier si creator al lui Sherlock Holmes, detectivul cel mai cunoscut din literatura. Celebru pentru rationamentele sale deductive, bine servit de ingeniozitatea intrigii, originalul personaj pare sa fie inspirat de amintirea unuia dintre fostii profesori ai autorului, chirurg la facultatea de medicina din Edinburgh. Atmosfera tipic holmesiana a acestui dintai roman (si care va invalui, de altfel, intregul univers al autorului) este cadrul in care trama misterioasa se impleteste sau se destrama in episoade captivante, punand in miscare un carusel de personaje memorabile. Crime, personaje exotice cu biografii incerte, quiproquo-uri subtile, demonstratii de analiza lucida, razbunare justitiara si rasturnari de situatie spectaculoase, iata doar cateva dintre motivele pentru care generatii intregi de cititori au fost fascinate de Un studiu in rosu .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un studiu in rosu
Cartea Un studiu in rosu  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un studiu in rosu - Arthur Conan Doyle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cine-i criminalul? - Edgar Wallace Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Edgar Wallace
7,56 lei
Un Rolls Royce In Gradina Cu Buruieni - SAGAN Francois, Trad. NEGREANU Aristita Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
SAGAN Francois, Trad. NEGREANU Aristita
13,41 lei
Inscenarea lui Roger Murgatroyd - Gilbert Adair Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Gilbert Adair
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste