Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului )

Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului ) - Robert Jordan
Pret: 40,84 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUmbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului )
Comanda acum "Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului ) - Robert Jordan" de pe libraria ishop la pretul de 40,84 lei
Descriere carte:
Profetiile incep sa se implineasca. Rand al'Thor, Dragonul Renascut, a pus stapanire pe legendara Sabie numita Callandor. Cu ajutorul ei, l-a ucis pe cel care-si spunea Ba'alzamon. Dar a fost acesta, cu adevarat, Cel Intunecat? Raspunsurile dau nastere altor intrebari, iar Umbra Raului continua sa se intinda peste lume. Eroii nostri nu au ragaz decat pentru a-si trage sufletul, in Tear, caci nici macar Stanca nu mai poate sa-i apere de valtoarea care cuprinde lumea. Cu ajutorul unui ter'angreal care le deschide calea spre o lume ciudata, Rand si Mat afla ca soarta le cere sa calatoreasca in Pustiul Aielilor, pentru a patrunde in Rhuidean, locul in care se afla ascunsa stravechea intelepciune a neamului Dragonului. Dincolo de toti si de toate, Suprema Inscaunata incearca sa traga firele tesute, de secole, de Aes Sedai. Dar este oare Turnul Alb, cu adevarat, ferit de primejdii? 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului )
Cartea Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului ) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Umbra se intinde (vol.4 din seria Roata timpului ) - Robert Jordan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ubik - Philip K. Dick Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Philip K. Dick
17,95 lei
Venus iesind din valuri - Philip Jose Farmer Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Philip Jose Farmer
0,00 lei
Nevoie. Acum - Albert Frendza Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Albert Frendza
24,69 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune