Umbra de dincolo...

Umbra de dincolo... - A. C. Pahomi
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUmbra de dincolo...
Comanda acum "Umbra de dincolo... - A. C. Pahomi" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Evenimentele obisnuite pot lua intorsaturi neasteptate. Absurdul deloc incompatibil cu banalitatea cotidiana survine brusc sub intruchiparile cele mai prozaice, dar avand niste consecinte dramatice si incontrolabile.

Intalniri aparent accidentale pot deveni intersectii fatale: monotonia vietii unui intelectual singuratic, trecut de prima tinerete, a fost tulburata de o intamplare iesita din comun. Eroul principal, fara nume, care se autocaracteriza astfel: (...) de fapt, nici nu exist; sunt pur si simplu, o invente de-a mea, un simpiu exercitiu de gandire, un ghem de idei, care se rostogoleste printre pasii grabiti ai oamenilor reali , va fi implicat intr-un joc de situatii imprevizibile, lasandu-se abatut de la cautarile sale filosofice, alternate cu durerile reumatismale ce vesteau apropierea senectutii.

Pe fondul tesaturii narative A. C. Pahomi prilejuieste semnificative sectiuni sociale, in noul sau roman, alcatuind un adevarat caleidoscop de tipologii umane.

Daca personajele sunt fictive, asemanarile cu actualitatea contemporana nu e intamplatoare, realitatea e mai cumplita...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Umbra de dincolo...
Cartea Umbra de dincolo... in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Umbra de dincolo... - A. C. Pahomi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Horoscop cu dragoste - Aubry Alexandre Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Aubry Alexandre
17,10 lei
Meditatia pentru incepatori - J. Donald Walters Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
J. Donald Walters
13,30 lei
Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii - Sergej O. Prokofieff Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Sergej O. Prokofieff
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric