Umbra Uriasului

Umbra Uriasului - Orson Scott Card
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUmbra Uriasului
Comanda acum "Umbra Uriasului - Orson Scott Card" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Bean l-a slujit pe Hegemon ca strateg si general in razboaiele teribile ce au urmat victoriei lui Ender. Acum insa el si Petra tanjesc dupa un loc sigur in care sa-si intemeieze o familie, iar pentru a-l gasi trebuie sa paseasca iarasi pe urmele lui Ender si sa priveasca spre stele. Califul Alai incearca sa salveze Islamul; Virlomi, zeita indiana, urmeaza calea lui Gandhi pentru a-si salva tara; Flota Internationala isi continua strategia de a salvgarda omenirea, iar Peter, Hegemonul neinteles, cauta drumul unei umanitati eliberate de razboi.

Umbra uriasului este romanul care incheie magistral epopeea lui Bean, mana dreapta a lui Ender in timpul teribilului razboi interstelar.
O combinatie surprinzatoare de actiune, strategie militara si politica, jocuri de razboi elaborate si psihologie. Card este un campion la ?categoria grea?, iar Umbra uriasului o prioritate pentru fanii SF.

New York Daily News
?Am vrea sa-l ajutati pe Peter Wiggin sa uneasca lumea sub autoritatea Hegemonului."Astfel i se adreseaza Mazer Rackham lui Bean, in numele Flotei Internationale si al Ministerului Colonizarii.
Sa uneasca lumea? Dar suntem departe de asta. Cu ajutorul tinerilor strategi de geniu, antrenati la Scoala de Lupta, marile puteri se pregatesc din nou de razboi. Iar zilele lui Bean sunt numarate: Cheia lui Anton, modificarea genetica, il conduce inevitabil spre moarte. Dar miza este irezistibila...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Umbra Uriasului
Cartea Umbra Uriasului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Umbra Uriasului - Orson Scott Card" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Retelele infinitului - John Brunner Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Brunner
19,99 lei
Carcera - Catherine Fisher Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Catherine Fisher
47,41 lei
Blestemul Nobilului Foul - Stephen Donaldson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Stephen Donaldson
35,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune