Ultima prelegere

Ultima prelegere - Randy Pausch impreuna cu Jeffrey Zaslow
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltima prelegere
Comanda acum "Ultima prelegere - Randy Pausch impreuna cu Jeffrey Zaslow" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
DR. RANDY PAUSCH   (1960 - 25 iulie, 2008) a fost profesor de informatica si inteligenta artificiala la Universitatea Carnegie Mellon si doctor in informatica al aceleiasi universitati. Profesor si cercetator stiintific apreciat, a colaborat la diverse proiecte ale Adobe, Google, Electronic Art si Walt Disney Imagineering.

In momentul in care a fost invitat de catre Carnegie Mellon sa conferentieze in cadrul Seriilor Ultima Prelegere , practica obisnuita in sistemul universitar american, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic in faza terminala. A sustinut conferinta pe data de 18 septembrie 2007, iar la 25 iulie 2008 a incetat din viata.

Ultima prelegere , carte inspirata din acea conferinta, a ajuns in scurt timp pe primul loc in lista de bestselleruri a New York Times.

JEFFREY ZASLOW este editorialist la Wall Street Journal. A asistat la prelegerea profesorului Pausch si   a contribuit la scrierea acestei carti. 

,,Cu toate ca se afla de cateva luni in faza terminala a unui cancer pancreatic, Randy Pausch a reusit sa scrie aceasta carte. Dificultatea demersului a constat in faptul ca ea reprezinta testamentul spiritual lasat copiilor sai pentru atunci cand el nu va mai fi.?
Publishers Weekly 

,,A-ti lua ramas-bun de la cineva. O facem aproape zilnic, uneori cu nonsalanta, alteori cu emotie. Dar, inevitabil, vine timpul pentru a rosti un ultim ramas-bun. Cand   moartea e aproape, cum iti alegi cuvintele? Cum iti arati dragostea fata de cei pe care ii iubesti??
Wall Street Journal


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultima prelegere
Cartea Ultima prelegere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultima prelegere - Randy Pausch impreuna cu Jeffrey Zaslow" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul indragostitului - Claude-Marc Aubry Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Claude-Marc Aubry
18,90 lei
Tu si banii. Cum sa-ti controlezi relatia cu banii - Emmanuelle Daviet, Marc Levy-Davila Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Emmanuelle Daviet, Marc Levy-Davila
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata