Ultima iubire a presedintelui

Ultima iubire a presedintelui - Andrei Kurkov
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltima iubire a presedintelui
Comanda acum "Ultima iubire a presedintelui - Andrei Kurkov" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Ultima iubire a presedintelui este o carte a conjuncturilor, a nepotrivirilor, in care eroul, un personaj deloc deosebit, se transforma in special prin modelarea, manipularea celor din jur. Personajul incearca sa traiasca oarecum in afara istoriei, intr-un prezent al sau si al relatiilor interpersonale, dar, evident, istoria intra brutal in viata lui si-i tot schimba directia de mers. ?Daca dragoste nu e, nimic nu e? poate fi considerat mottoul acestui roman consacrat unui barbat aflat in cautarea iubirii adevarate care sa-i complineasca nevoia de familie si de individ deplin responsabil fata de soarta statului pe care intamplator il conduce.

Intr-un interviu, Andrei Kurkov spunea: ?Cea mai importanta regula a mea este sa scriu o poveste buna, nu sa incerc sa-mi explic propriile idei. Cu atat mai mult cu cat intr-o poveste buna se va gasi mereu loc si pentru niste idei interesante.? Intr-adevar, avem de-a face acum cu o poveste buna in care gasim multe idei interesante despre viata in Ucraina sovietica, despre viata tinerilor de atunci si a adultilor de astazi, despre iubiri neimplinite si mereu asteptate, precum si despre o viata politica in umbra Rusiei, extrem de socanta si palpitanta.

 

Antoaneta Olteanu

?Pentru cine cauta perspective macabre, dar pline de intelegere asupra lumii opace a politicii postsovietice, romanele lui Kurkov sunt probabil locul cel mai indicat de unde trebuie sa porneasca.?

International Herald Tribune


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultima iubire a presedintelui
Cartea Ultima iubire a presedintelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultima iubire a presedintelui - Andrei Kurkov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Generalul in labirintul sau - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
39,99 lei
Un vis american - Norman Mailer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Norman Mailer
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala