Ultima iesire spre Brooklyn

Ultima iesire spre Brooklyn - Hubert Selby Jr.
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltima iesire spre Brooklyn
Comanda acum "Ultima iesire spre Brooklyn - Hubert Selby Jr." de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
O carte de intensitate dostoievskiana, populata de efigiile unei umanitati pentru care alcoolul, drogurile si violenta sunt singurele solutii si perspective.

"Acest roman va exploda ca un proiectil diabolic si va fi citit cu infrigurare si peste o suta de ani." ( Allen Ginsberg )

Romanul Ultima iesire spre Brooklyn este intr-adevar una dintre marile opere de fictiune despre labirintul underground al metropolei americane. El reprezinta, alaturi de romanele lui Jack Kerouac si William Burroughs, actul de nastere al unei noi literaturi. Ultima iesire spre Brooklyn a fost ecranizat in 1989 in regia lui Uli Edel, cu Jennifer Jason Leigh, Stephen Lang, Sam Rockwell si Stephen Baldwin in rolurile principale.

Suscitand reactii extreme inca de la aparitie, de la contestari furibunde la veneratie pura si neconditionata, Ultima iesire spre Brooklyn aduce pentru prima oara la lumina universul dezmostenitilor din metropolele Americii, o lume trezita din Marele Vis American la realitatea cruda si fara speranta. Din ea fac parte Tralala, prostituata care isi rateaza unica sansa la fericire, Harry, muncitorul ce descopera in timpul unei greve adevaruri de neconceput despre sine, Georgette, travestitul condamnat la iubiri sordide, Vinnie, batausul fara scrupule gasindu-si placerea numai in suferinta celorlalti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultima iesire spre Brooklyn
Cartea Ultima iesire spre Brooklyn in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultima iesire spre Brooklyn - Hubert Selby Jr." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Toate numele - Jose Saramago Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jose Saramago
16,62 lei
Ghidul trist al Parisului - Alfredo Bryce Echenique Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alfredo Bryce Echenique
12,60 lei
Racane, nu ti-e bine! - David Lodge Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
David Lodge
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala