Turism rural. Tratat

Turism rural. Tratat - Coordonatori Puiu Nistoreanu si Marinela Gheres
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTurism rural. Tratat
Comanda acum "Turism rural. Tratat - Coordonatori Puiu Nistoreanu si Marinela Gheres" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Scopul principal al lucrarii este aprofundarea problemelor specifice turismului rural - aflat intr-o efervescenta expansiune la nivel continental - insa doar la inceputurile sale in Romania. Abordarile teoretice si practice isi propun realizarea unei inventarieri riguroase a problematicii turismului rural, analizarea trasaturilor sale de ansamblu (concepte definitorii, forme si activitati specifice, implicatiile socio-economice ale acestora, posibilitatile de  implementare si dezvoltare) surprinse, pe cat posibil, dual: pe de o parte, prin semnificatiile generale, iar pe de alta parte, prin echivalenta lor pentru spatiul rural romanesc.

Autorii au surprins numeroase aspecte particulare ale turismului rural in contextul dezvoltarii durabile; alaturi de acestea sunt tratate distinct o serie de informatii utile pentru munca de proiectare sau indrumare a activitatii turistice in mediul rural, nefiind omise nici propuneri privind strategiile de management si de marketing pentru dezvoltarea acestora, atat din perspectiva statului (prin organismele sale specializate), cat si a intreprinzatorului particular. De asemenea, s-a realizat integrarea tuturor activitatilor pe care turismul rural le incumba, intr-o viziune coerenta a dezvoltarii mediului rural, in contextul dezvoltarii durabile si de ansamblu, a prezervarii mediului natural si cultural intr-o forma cat mai apropiata de cea originara.

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Turism rural. Tratat
Cartea Turism rural. Tratat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Turism rural. Tratat - Coordonatori Puiu Nistoreanu si Marinela Gheres" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnica Operatiunilor De Turism - Stanciulescu Gabriela, Tigu Gabriela Urmatoarea carte recomandata din categoria Turism
Stanciulescu Gabriela, Tigu Gabriela
20,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TurismCarti recomandate din categoria Turism