Tumultul valurilor

Tumultul valurilor - Yukio Mishima
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTumultul valurilor
Comanda acum "Tumultul valurilor - Yukio Mishima" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
Poveste de dragoste arhetipala ce surprinde in acelasi timp esenta sufletului nipon, romanul Tumultul valurilor (Shiosai) a fost ecranizat in Japonia de cinci ori. Marea ce scalda plajele insulei Utajima nu este un dusman, ci doar o forta in fata careia oamenii trebuie sa stie cand sa plece fruntea si cand sa se razvrateasca. Tot marea le asigura insa supravietuirea locuitorilor insulitei. Din adancurile se ridica plasele pline cu peste, in adancurile ei plonjeaza cautatoarele de perle, aducand la lumina zilei comori delicate. Shinji este un tanar pescar care-si intretine mama si fratele dupa ce tatal le-a fost rapit de valurile nemiloase pentru ca echipajul barcii sale a nesocotit legile nescrise ale navigatiei.

Tanara Hatsue, fiica lui Terukichi Miyata, cel mai instarit om din Utajima, se intoarce pe insula pentru a deveni cautatoare de perle, iar marea ii aduce astfel impreuna pe cei doi. Insa tatal lui Hatsue are planuri mari pentru fata lui, iar iubirea tinerilor pare condamnata. Vor reusi cei doi sa infrunte interdictiile si prejudecatile unei lumi traditionale? Sau tocmai atasamentul fata de valorile stravechi si infruntarea lui Shinji cu marea il vor face pe Miyata sa cedeze?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tumultul valurilor
Cartea Tumultul valurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tumultul valurilor - Yukio Mishima" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vuietul muntelui - Karl Kauszelnicki Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Karl Kauszelnicki
16,20 lei
Iubita locotenentului francez - John Fowles Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Fowles
18,95 lei
Lotte la Weimar - Thomas Mann Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Thomas Mann
45,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala