Tulburatoarele descoperiri ale harului

Tulburatoarele descoperiri ale harului - Philip Yancey
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTulburatoarele descoperiri ale harului
Comanda acum "Tulburatoarele descoperiri ale harului - Philip Yancey" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Harul este ultimul mare cuvant nerastalmacit al crestinismului, ultimul cuvant dintre cele care spun totul, cea mai blanda si nesangeroasa arma cu care Atotputernicul doreste sa ne rapuna pentru a ramane pe veci ai Sai. Suntem contaminati de imaginea deformata a unui Dumnezeu riguros si neindurator care ne contabilizeaza vesnic pacatele, clasificandu-le dupa criterii precise. Parintele Nicolae Steinhardt ne reaminteste ca doar diavolul e contabil, pe cand Domnul se poarta ca un boier generos. La fel, Gratia divina nu are nimic de-a face cu dreapta imparteala, iar matematica sa este una a gratuitatii si gratitudinii, e altfel spus boierie curata. In miezul Evangheliei se afla un Dumenzeu care se lasa cu de la Sine putere prins in vartejul neinfrant al iertarii si dragostei, un Tata bolnav de iubire alergand mereu sa-si intampine fiii risipitori. Philip Yancey afirma raspicat ca premisa harului e tocmai imperfectiunea noastra, nu degeaba Biserica a fost intemeiata de un tradator bun de gurasi un fost terorist - Petru si Pavel. La dreapta lor, in imparatia cerurilor se insira criminali, prostituate, farisei, leprosi, indraciti si cine stie ce alti bolnavi care au insetat dupa iertare si vindecare. Peste tot, inclusiv peste noi, sofisticatii pacatosi moderni, harul coboara ca intotdeauna, gratis, neconditionat, din partea casei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tulburatoarele descoperiri ale harului
Cartea Tulburatoarele descoperiri ale harului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tulburatoarele descoperiri ale harului - Philip Yancey" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iudaismul. Studii, eseuri, emiletica si retorica - Iacob Ithac Niemirowe Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Iacob Ithac Niemirowe
22,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie