Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva

Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva -  Jose Silva , Robert B. Stone
Pret: 17,57 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva
Comanda acum "Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva -  Jose Silva , Robert B. Stone " de pe libraria ishop la pretul de 17,57 lei
Descriere carte:
Deoarece medicina alopata nu a reusit sa stavileasca avalansa de boli degenerative intr-o lume in care sanatatea este in declin continuu, medicina holistica a devenit o alternativa importanta dupa anii '90.  
Bazandu-se pe programul de dezvoltare a capacitatilor mintii cu cel mai mare succes in lume la ora actuala, Tu, vindecatorul va ofera cursul complet al tehnicilor Silva de control al mintii, intr-un format usor de adaptat caracteristicilor fiecaruia.  
In doar patruzeci de zile, Tu, vindecatorul va poate invata sa va folositi puterea mintii pentru a porni cu hotarare pe calea spre o sanatate perfecta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva
Cartea Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tu, vindecatorul Terapie prin metoda Silva - Jose Silva , Robert B. Stone " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Plantele aliment si medicament - Elene Nita Ibrian Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Elene Nita Ibrian
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative