Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Trucuri Feng Shui pentru casa ta - Lillian Too
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrucuri Feng Shui pentru casa ta
Comanda acum "Trucuri Feng Shui pentru casa ta - Lillian Too" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Acest ghid de Feng Shui usor de utilizat si de a dreptul fascinant este unicul necesar pentru a va bucura acasa de adevarata abundenta a Feng Shui ului.

Indiferent daca locuiti intr-un apartament, intr-o casa, intr-o mansarda sau intr-o garsoniera, iata 188 de metode geniale pentru a transforma energia nefasta intr un chi pozitiv, aducator de mare noroc, fara a intreprinde modificari structurale.

Trucuri Feng Shui pentru casa ta este o adevarata bijuterie scrisa de cea mai mare experta in Feng Shui, in beneficiul tuturor acelora dintre noi care trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem deja in casa.

Plina de excelente sfaturi utile, cartea incepe de la principiile de baza, explicand toate notiunile ce va sunt necesare pentru a practica Feng Shui ul chinezesc veritabil. Ea va poarta, ca un ghid, prin zonele principale din locuinta, oferind solutii imediate de Feng Shui: poate ca aveti nevoie de un bec puternic in baie, pentru a preveni pagubele financiare, sau de clopotei de vant, ca sa incetiniti chi ul de pe un culoar. Sunt oferite sfaturi speciale pentru cei ce traiesc in apartamente, iar o sectiune aparte este dedicata coloristicii Feng Shui. Invatati sa va amenajati mobilierul astfel incat sa intampinati energia pozitiva, precum si sa localizati si sa activati colturile norocoase din orice camera, pentru a atrage norocul la bani, in relatii, de sanatate si in cariera.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Cartea Trucuri Feng Shui pentru casa ta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trucuri Feng Shui pentru casa ta - Lillian Too" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Feng shui pentru apartament - Richard Webster Urmatoarea carte recomandata din categoria Feng Shui
Richard Webster
7,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Feng ShuiCarti recomandate din categoria Feng Shui