Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei

Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei - Belinda Cannone
Pret: 15,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTriumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei
Comanda acum "Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei - Belinda Cannone" de pe libraria ishop la pretul de 15,21 lei
Descriere carte:
Cum poate un spirit sofisticat, cultivat si, in aparenta, liber sa se impotmoleasca atat de des in poncife si in idei livrate la pachet? Plecand de la aceasta realitate, eseul plin de umor al Belindei Cannone abordeaza, cu gratie si fina ironie, mecanismele care produc prostia tocmai pe taramul inteligentei. Unele sunt bine cunoscute, dar altele sunt noutati absolute. Caci prostia nu doar evolueaza, ea se innoieste neincetat, si nu exista nimic mai surprinzator decat neghiobia desteptaciunii.

Un elogiu al libertatii spiritului si un apel la responsabilitatea intelectuala, dar, inainte de toate, o satira sclipitoare si profunda despre mintile noastre indesate cu atata... cunoastere.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei
Cartea Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei - Belinda Cannone" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misterul criptei vrajite - Mendoza Eduardo Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Mendoza Eduardo
8,50 lei
Cine stie castiga - Nicholls David Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Nicholls David
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor