Trigonometria

Trigonometria - Emil Stoica
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrigonometria
 • Autor: Emil Stoica
 • Editura: Corint
 • Colectia:
 • Categoria: Matematica
 • ISBN: 973-135-426-2
 • An aparitie: 2009
 • Numar de pagini: 96
 • Format carte: 14,5 x 20,5 cm
Comanda acum "Trigonometria - Emil Stoica" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Aceasta lucrare ofera elevilor intr-o forma compacta, dar nu sumara, si evitand intentionat o prezentare sofisticata, sinteza elementelor teoretice de baza ale instrumentarului practic din TRIGONOMETRIE.

Principalul scop urmarit este punerea la dispozitia elevilor (si nu numai) a unui material usor accesibil si unitar, sintetic, insa suficient de detaliat pentru a putea constitui un material de insusire, de aprofundare sau de recapitulare ? cu aplicare practica directa si prin studiu individual ? a informatiilor furnizate in mai multi ani de scolarizare.

Prezentarea notiunilor teoretice este insotita de exemple si sugestii de aplicare, dandu-se solutii sau metode de rezolvare a celor mai frecvent intalnite cazuri in practica rezolvarii de exercitii si probleme; din acest punct de vedere, lucrarea constituie un GHID PRACTIC aplicativ, care poate fi consultat si utilizat eficient chiar in timpul rezolvarii unui exercitiu sau a unei probleme concrete de trigonometrie. De asemenea, sunt prezentate exercitii si probleme aplicative, cu indicatii de rezolvare si cu raspunsuri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trigonometria
Cartea Trigonometria in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trigonometria - Emil Stoica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Culegere de probleme Clasa a VII-a - Matematica - Constantin M. Carbunaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Constantin M. Carbunaru
10,36 lei
Ecuatii In Numere Intregi - Ion Cucurezeanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Ion Cucurezeanu
28,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MatematicaCarti recomandate din categoria Matematica