Triburi

Triburi - Seth Godin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTriburi
Comanda acum "Triburi - Seth Godin" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

Avem nevoie de tine sa ne conduci

Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare si un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au cautat sa faca parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical.

Acum internetul a eliminat limitele geografice si financiare, iar datorita retelelor de socializare si blogurilor, unui trib ii e mai usor ca oricand sa capete mai multi adepti. In plus, datorita lor creste numarul de triburi noi.

Internetul poate sa ofere multe, dar nu si leadership. De aici importanta intrebarii la care raspunde Seth Godin in Triburi: Cine o sa ne conduca? Raspunsul pe care il da prin aceasta carte ne ajuta sa intelegem care anume e miza si cum fiecare dintre noi poate sa creeze si sa conduca un trib.

- Cea mai buna carte de business publicata in 2008 800ceoread.com
- No 1 pe lista celor mai bine vandute audiobookuri iTunes
- No 5 in topul vanzarilor pe Amazon
- No 4 in topul Wall Street Journal

"Seth Godin a scris o carte noua si, spre bucuria noastra, este despre leadership. Triburi este o carte marca Seth Godin: usor de citit, scurta, cu povesti fascinante si cu idei care ne pot ajuta." - BusinessWeek

"Aceasta carte trebuie neaparat citita de toti cei care, de cand se stiu, au fost dati la o parte cu o bataie pe umar. Aceasta carte e cartea celor gata sa schimbe lumea." - Sorin Tranca, suporter al schimbarii, Friends Advertising



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Triburi
Cartea Triburi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Triburi - Seth Godin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul Productiei Industriale 1 - Badea Florica Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Badea Florica
6,54 lei
Comportament organizational - Gheorghe Militaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Gheorghe Militaru
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management