Travesti

Travesti - Mircea Cartarescu
Pret: 21,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTravesti
Comanda acum "Travesti - Mircea Cartarescu" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
''Meseria mea, pe atunci, era singuratatea. Mi-o exercitam pe strazile galbene si prafuite ale Bucurestiului, in cartierele lui vechi, necunoscute de mine pana atunci." ( Mircea Cartarescu )

"Ma obisnuisem cu gandul ca nu putea exista pentru mine decat un singur viitor: o mansarda cu un scaun, o masa si un pat unde aveam sa putrezesc toata viata - scurta, de cel mult patruzeci de ani - scriind un roman nesfarsit si ilizibil, pe care-l vor gasi dupa moartea mea, langa mine, putind a cadavru, dar in care ar fi fost Totul, tot adevarul despre existenta si inexistenta, intreaga lume cu toate detaliile ei si cu sensul ei hidos. Reveria in care, pe atunci, ma vedeam scriitorul total, hipergenial, demolatorul cosmosului pentru a-l inlocui cu o carte, era coloana vertebrala a vietii mele. Sa fi putut scrie Cartea, mi-as fi lasat jupuita pielea de pe mine, si-n pielea mea vie, cu capilare si retele nervoase si glomerule sudoripare, as fi legat volumul atotcuprinzator." ( Mircea Cartarescu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Travesti
Cartea Travesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Travesti - Mircea Cartarescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Orbitor. Aripa dreapta - Cartarescu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cartarescu Mircea
0,00 lei
Firesc - Petru Cimpoesu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Petru Cimpoesu
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana