Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi

Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi - Florin Tudose, Catalina Tudose, Letitia Dobranici
Pret: 80,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi
Comanda acum "Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi - Florin Tudose, Catalina Tudose, Letitia Dobranici" de pe libraria ishop la pretul de 80,75 lei
Descriere carte:
Sanatatea mintala reprezinta domeniul principal de interes pentru cei care imbratiseaza cariera de psiholog, iar psihologia clinica constituie una dintre cele mai atractive dar si cele mai dificile ipostaze profesionale. Este un domeniu in care sunt necesare cunostinte aprofundate, capacitatea de a lucra in echipa, precum si deschiderea catre interdisciplinaritate.

Impresionantele mutatii aparute in ultimele decenii in abordarea suferintelor psihice au antrenat modificari importante in modul in care psihologul, ca specialist al domeniului, este implicat in diagnosticare si terapie.

Psihologul in formare, fie ca este student, fie ca este participant la un program masteral va avea prin aceasta lucrare un instrument complet si modern care sa il ajute in descifrarea universului bolii psihice si va putea cunoaste intregul evantai al posibilelor interventii terapeutice.

Posibilitatea unei mai bune comunicari cu psihiatrul este o conditie importanta a dezvoltarii profesionale a fiecarui psiholog clinician si o conditie necesara a succesului in aceasta nobila profesiune.

Florin Tudose este profesor de psihologie clinica si psihiatrie. Domenii de interes: psihosomatica, psihosexologia, relatia medic-pacient, psihiatria de legatura. A publicat peste 20 de volume in domeniile de care se ocupa.

Catalina Tudose este conferentiar de psihiatrie. Principalele domenii de cercetare sunt: tulburarile cognitive, psihiatria varstnicului, psihofarmacologia, etica si deontologia profesionala.

Letitia Dobranici este lector de psihopatologie. Principalele domenii de care se preocupa: gerontopsihiatria, sanatatea mintala, calitatea vietii in bolile psihice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi
Cartea Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi - Florin Tudose, Catalina Tudose, Letitia Dobranici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Experimente clasice in psihologie - Douglas Mook Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Douglas Mook
75,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie