Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009

Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009 - Alexandru Ticlea
Pret: 99,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009
  • Autor: Alexandru Ticlea
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Tratate si cursuri universitare
  • Categoria: Dreptul muncii
  • ISBN: 978-973-127-130-9
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 1024
  • Format carte: 17x24, legat, cartonat, cu semn de carte
Comanda acum "Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009 - Alexandru Ticlea" de pe libraria ishop la pretul de 99,00 lei
Descriere carte:
Dreptul muncii este cea mai dinamica si concreta ramura a dreptului, fiind legat de viata, existenta si bunastarea oamenilor.

Sub incidenta lui intra salariatii, dar si cei aflati in cautarea unui loc de munca ori se pregatesc pentru a dobandi o profesie sau meserie (ucenicii etc.).

El se aplica, in calitate de drept comun, si altor categorii profesionale, de pilda, functionarilor publici, inclusiv celor cu statut special, diplomatilor etc.

Pornind de la aceste considerente, lucrarea de fata este conceputa pentru a contine cat mai multe si utile informatii necesare nu numai studentilor, dar si specialistilor teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. - si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009
Cartea Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de dreptul muncii - Editia a III-a, 2009 - Alexandru Ticlea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii