Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata

Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata - Ion P. Filipescu, Andrei I. Filipescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata
Comanda acum "Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata - Ion P. Filipescu, Andrei I. Filipescu" de pe libraria ishop la pretul de 75,00 lei
Descriere carte:
Personalitate marcanta a dreptului romanesc contemporan, profesor universitar, doctor docent, academician, Ion P. Filipescu a fost unul dintre specialistii cei mai reputati in domeniul dreptului civil, al dreptului familiei si dreptului international privat.

Cu o cariera universitara prodigioasa, 52 de ani fara intrerupere, un record absolut in materie, profesorul Filipescu a fost, de asemenea, un cercetator stiintific la fel de longeviv, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de la Bucuresti si unul dintre primii judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei.

Aparuta sub semnatura distinsului Profesor, lucrarea prezinta un real interes prin insasi importanta si complexitatea materiei tratate, prin rigoarea stilului stiintific, prin valorificarea atat a celor mai relevante solutii jurisprudentiale, cat si a normelor incidente in materie.

Prezentandu-se ca o lucrare de interes exceptional, lucrarea analizeaza institutiile dreptului familiei in spiritul stiintific caracteristic scolii romanesti de drept civil, tratatul prezentandu-se cu valoarea unui adevarat punct de referinta in materie.

Nivelul stiintific ridicat si punctualitatea cu care sunt tratate problematicile ridicate de regimul dreptului familiei, fac acest tratat un instrument fundamental de studiu atat pentru studenti cat si pentru practicienii dreptului, care vor gasi un punct de plecare in solutionarea diferitelor probleme cu care se confrunta in profesia lor.

Tratatul se prezinta de la sine, noi neputand decat sublinia importanta prezentei acestei monumentale lucrari in biblioteca fiecarui jurist.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata
Cartea Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de dreptul familiei - Editia a VIII-a revazuta si completata - Ion P. Filipescu, Andrei I. Filipescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul de dispozitie al sotilor asupra bunurilor ce le apartin, in diferite regimuri matrimoniale - Cristina-Mihaela Craciunescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul familiei
Cristina-Mihaela Craciunescu
34,00 lei
Dreptul Familiei - Bodoasca Teodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul familiei
Bodoasca Teodor
54,50 lei
Dreptul familiei. Culegere de practica judiciara - Dan Lupascu, Nicoleta Cristus, Ioana Padurariu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul familiei
Dan Lupascu, Nicoleta Cristus, Ioana ...
39,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul familieiCarti recomandate din categoria Dreptul familiei