Tratat De Pedagogie

Tratat De Pedagogie - BONTAS Ioan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat De Pedagogie
  • Autor: BONTAS Ioan
  • Editura: All
  • Colectia: All Pedagogic
  • Categoria: Pedagogie
  • ISBN: 973-571-738-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte:
Comanda acum "Tratat De Pedagogie - BONTAS Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
Conceputa ca un manual universitar, care abordeaza problemele fundamentale ale pedagogiei, ale didacticii si ale sistemului institutional de educatie, precum si unele probleme pedagogice complementare de interes major, cum ar fi orientarea scolara si profesionala, educatia permanenta, creativitatea, cercetarea pedagogica si managementul educational, lucrarea profesorului Bontas se constituie intr-o sursa de informare stiintifico-didactica si este dedicata atat pregatirii pedagogice a studentilor din toate profilurile invatamantului superior, care doresc sa devina cadre didactice, cat si perfectionarii pedagogice a cadrelor didactice de toate specialitatile din invatamantul romanesc de toate gradele si profilurile. Tratatul imbina traditia pozitiva cu inovatia, atat in ceea ce priveste demersurile pedagogiei romanesti, cat si cu privire la cele ale pedagogiei universitare, iar cunoasterea si aplicarea datelor din cuprinsul sau ofera posibilitatea manifestarii initiativei pedagogice ideatice si a celei practice, creative a profesorilor si a altor factori educativi interesati, astfel ca ele sa poata fi adaptate si sa satisfaca indeplinirea in conditii cat mai bune si eficiente a obiectivelor specifice fiecarei situatii concrete, relativ stabile sau aleatoare, a procesului instructiv-educativ si sa asigure o perfectionare continua a educatiei si invatamantului. Lucrarea se adreseaza studentilor din toate profilurile invatamantului superior, care doresc sa devina cadre didactice, cat si perfectionarii pedagogice a cadrelor didactice de toate specialitatile din invatamantul romanesc de toate gradele si profilurile. Timp de peste patru decenii, Ioan Bontas a fost profesor de pedagogie la Universitatea Politehnica Bucuresti , remarcandu-se ca distins si valoros cadru didactic, educator, publicist ? autor a circa 100 de lucrari: cursuri, manuale, indrumare de metodica si practica pedagogica, lucrari, articole si studii de specialitate, comunicari stiintifice si sustineri de referate si conferinte pedagogico-metodice si educative ? si manager, fiind o perioada indelungata sef al disciplinei Pedagogie si sef al catedrei omonime.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat De Pedagogie
Cartea Tratat De Pedagogie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat De Pedagogie - BONTAS Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Algoritmul succesului - Gabriela Bancila, Gheorghe Zamfir Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Gabriela Bancila, Gheorghe Zamfir
8,07 lei
TEORIA SI METODOLOGIA INSTRUIRII. TEORIA SI METODOLOGIA EVALUARII. REPERE SI INSTRUMENTE PENTRU FORMAREA PROFESORILOR - BOCOS, Musata ; JUCAN, Dana Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
BOCOS, Musata ; JUCAN, Dana
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PedagogieCarti recomandate din categoria Pedagogie