Tratamente naturale pentru combaterea celulitei

Tratamente naturale pentru combaterea celulitei - Jordina Casademunt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratamente naturale pentru combaterea celulitei
Comanda acum "Tratamente naturale pentru combaterea celulitei - Jordina Casademunt" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Sanatatea noastra, forma fizica si mintala se supun unui ansamblu de factori complecsi, care depind unul de altul intr-o relatie intima si constanta intre minte si corp.

Dispunem de mijloace eficiente pentru a obtine o figura zvelta si o piele stralucitoare si ferma. Procedeele naturale ofera garantii mai mari pentru obtinerea rezultatelor dorite contra celulitei, pe termen lung, avand grija in acelasi timp de sanatatea dumneavoastra.

Pentru a elimina celulita nu trebuie sa suportati interventii chirurgicale si nici sa va supuneti unor sedinte dure de exercitii fizice.

In aceasta carte veti gasi cele mai bune remedii naturale pentru a va recupera forma fizica si starea de sanatate si vitalitate.

Iata cateva teme tratate:

ce este celulita, tipuri de celulita, posibile complicatii;

cum sa gatim retete sanatoase si delicioase;

eliminarea caloriilor si activarea metabolismului;

exercitii fizice pentru un abdomen plat, fese ferme si bombate, picioare frumoase;

controlul stresului, evitarea tutunului, cofeinei si alcoolului.

In calitate de nutritionist specializat in nutritie sportiva si ortomoleculara, Jordina Casademunt este consilier la unele centre de fitness.

Colaboreaza, de asemenea, si cu societati din domeniul cosmeticii naturale si a suplimentelor dietetice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratamente naturale pentru combaterea celulitei
Cartea Tratamente naturale pentru combaterea celulitei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratamente naturale pentru combaterea celulitei - Jordina Casademunt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul Despre Aromaterapie - Gill Farrer-Halls Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Gill Farrer-Halls
44,01 lei
Puterea vindecatoare a aurei. Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine - Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative