Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009)

Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009) - Gheorghe Caraiani
Pret: 74,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009)
Comanda acum "Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009) - Gheorghe Caraiani" de pe libraria ishop la pretul de 74,10 lei
Descriere carte:
Acest ghid practic al tranzactiilor internationale investigheaza o tema majora si de mare actualitate, si anume documentele utilizate in contractarea si derularea contractelor de export-import.

Caracterul de instrument practic de lucru rezulta din structura pe capitole, autorii considerand ca prin urmarirea fazelor cronologice ale operatiunilor de contractare si derulare se simplifica substantial documentarea celor care au tangenta cu acest domeniu.

Lucrarea este prima de acest gen din literatura de specialitate de dupa 1990 si prezinta - bazandu-se pe experienta practica si teoretica a autorilor - studii de caz, documente utilizate incepand cu faza de promovare a exporturilor, negocierea, contractarea, derularea operatiunilor (pe modalitati de transport, asigurare, tehnica platilor, vamuire), ca si aspectele legate de INTRASTAT.

Din punct de vedere practic, acest ghid a fost elaborat in concordanta cu legislatia UE, respectiv cu documentele cerute de aceasta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009)
Cartea Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tranzactii internationale-Ghid practic de modele si documente (2009) - Gheorghe Caraiani" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Abordari practice in finantele firmei - V. Dragota, L. Tatu Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
V. Dragota, L. Tatu
37,05 lei
Piete financiare - Claude Dufloux Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Claude Dufloux
14,25 lei
Analiza financiara - Petre Brezeanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Petre Brezeanu
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante