Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA

Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA - Mihaela Gheorghita
Pret: 30,87 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTransformarea totala cu sistemul ADAM & EVA
Comanda acum "Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA - Mihaela Gheorghita" de pe libraria ishop la pretul de 30,87 lei
Descriere carte:
In Romania, 1 din 4 oameni este obez, 1 din 2 are o problema de greutate, iar cand 95% din diete esueaza si oamenii isi pierd entuziasmul pentru viata, ceva trebuie sa se schimbe. Hai sa fim un pic seriosi si sa privim statisticile cu sange rece: intr-o lume unde 1 din 2 oameni moare de vreo boala de inima si 1 din 3 oameni moare de vreo forma de cancer, esti in pericol. Diabetul este in crestere in Romania si in lume, iar medicii confirma ca pentru prima data in istorie, copiii tind sa fie mai bolnavi decat parintii lor. Din fericire, exista medici, oameni de stiinta si nutritionisti pasionati care au reusit sa decodifice secretele vitalitatii si longevitatii pentru o viata fara boli, o greutate ideala si o viata fericita si implinita.

Aceasta carte este un ghid practic pentru transformare personala totala in 3 luni, unde vei descoperi un sistem usor de retinut cu cele mai avansate, testate si autentice metode pentru a-ti asigura o viata sanatoasa tie si familiei tale.

Descopera sistemul ADAM & EVA si vei scapa de statisticile necrutatoare.

Acum este timpul sa~ti recapeti energia si sanatatea debordanta si sa intri in grupul de elita al oamenilor care au un nivel ridicat al energiei si sanatatii si isi traiesc viata cu scop si pasiune.

Sistemul ADAM & EVA inseamna:
A titudine & Actiune
D etoxificare
A limentatie & Apa
M iscare si Masaj
&
E nergie
V ocatie
A ltruism

Fii acel fluture care nici nu banuia ca dintr-un stadiu larvar va ajunge la o transformare miraculoasa spre un potential maxim de expresie, libertate si frumusete.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA
Cartea Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA - Mihaela Gheorghita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
HARRISON - MANUAL DE MEDICINA - Nicolas J. Talley, Simon O'connor Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Nicolas J. Talley, Simon O'connor
95,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate