Trage-mi-o!

Trage-mi-o! - Virginie Despentes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrage-mi-o!
Comanda acum "Trage-mi-o! - Virginie Despentes" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:


Celebra astazi, scriitoarea in varsta de 36 de ani - careia ii place sa scrie prin baruri - a debutat in urma cu zece ani, chiar cu acest roman. Catalogata de unii drept fantezie punk, cartea a stat la baza unui film produs in Marea Britanie si interzis in Franta. Cuplul protagonist, format de doua prostituate, va poate aminti de Quentin Tarantino, iar limbajul colorat, mai putin violent decat o spune titlul, descinde din traditia literara franceza marcata de Louis-Ferdinand Celine si Louis Calaferte.
Roman-hit, Trage-mi-o e facut parca pentru topurile zilelor noastre: ceea ce conteaza este sa fii macar o data pe locul I. Lucru demonstrat din plin prin tiraj, vanzari, reactii!
Virginie Despentes a marcat in literatura franceza aparitia unei noi generatii. Ea provine din asa-numita cultura populara, incepand sa scrie romane de-abia dupa ce a exercitat diverse alte meserii, mai mult sau mai putin conventionale: maseuza, casierita, dansatoare intr-un club de strip-tease, cronicara la o revista pornografica. "Trage-mi-o" a devenit rapid o bomba a mediului literar, mai ales dupa ce autoarea a fost invitata de celebrul Bernard Pivot in emisiunea sa culturala, Nulle part ailleurs.
A mai scris: "Les chiennes savantes" (1996), "Mordre au travers" (1999), "Les Jolies choses" (care a obtinut Prix de Flore in 1998 si Prix Saint-Valentin in 1999),"Teen spirit" (2002), "Bye-bye Blondie" (2004).

* * *

"Nadine priveste palma lui Manu aplicata pe materialul albastru. Dincolo de el se poate ghici forma sexului care a inceput sa creasca. Cel putin, la tot volumul de care e in stare. Priveste degetele alunecand de-a lungul prohabului. Pumnul coborand si urcand cu convingere. Mana barbatului strangand sanii cu putere. Micuta se intinde pentru a putea fi pipaita in voie. Tapetul din camera e imprimat cu flori portocalii. Ceea ce o face familiara, asemanatoare tuturor camerelor jerpelite de hotel. Pe ici pe colo, tapetul s-a dezlipit, cuvertura roz e plina de pete de culoare inchisa."
V.D.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trage-mi-o!
Cartea Trage-mi-o! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trage-mi-o! - Virginie Despentes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Harti Pentru Iubiri Ratacite - Aslam Nadeem Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Aslam Nadeem
25,00 lei
Amant cu voia sotului - Gaelle Guernalec-Levy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Gaelle Guernalec-Levy
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica