Traficantul de umbre

Traficantul de umbre - Monica Ramirez
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTraficantul de umbre
Comanda acum "Traficantul de umbre - Monica Ramirez" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Francez prin nastere, Laurence-Jacques Fournier nu s-a considerat niciodata ca apartinand unei anumite nasiuni. Laurence e o pasare rara si libera. Ca lider al unei retele internationale de hoti de elita, fura de la bijuterii si obiecte de arta, la secrete politice si industriale, de la proiecte militare secrete, pana la armamentul extrem de profitabil pe piata neagra.

Laurence si-a stabilit cartierul general la Bruxelles pentru un motiv foarte serios: sediu al Uniunii Europene si cartier general al NATO, capitala Belgiei este un mega-oras european, un Babilon la scara redusa, o metropola internationala incorporand limbi, culturi si traditii diferite. Pe langa arhitectura sa impresionanta, Bruxelles gazduieste peste optzeci de muzee, ofera o viata de noapte trepidanta cu mai multe cluburi si restaurante decat ar putea tine cineva evidenta, dar si cel mai mare depozit de armament din Europa de Vest. Exact ultimul amanunt este cel mai important pentru Laurence si echipasa de spargatori.

Activitatile lor atrag insa atentia unei puternice organizatii secrete. Probabil gardianul din umbra al UE. Nimeni nu stie cui ii este subordonata, nu se stie nici macar daca exista cu adevarat. Daca intr-adevar exista, este inconjurata de un val de secrete despre care nu se vorbeste decat in soapta. La un moment dat, Belgia si Austria sugerasera infiintarea unui Serviciu de Informatii al UE, dupa modelul CIA, dar ca de obicei, guvernele statelor membre nu se intelesesera asupra modului in care aveau sa colaboreze, mai ales in ceea ce privea schimbul de date. Asa ca cel putin in mod oficial, propunerea fusese respinsa. Si totusi...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Traficantul de umbre
Cartea Traficantul de umbre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Traficantul de umbre - Monica Ramirez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Frumosii nebuni ai marilor orase - Fanus Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Fanus Neagu
20,61 lei
Modernitatea politica si romanismul - Cristian Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cristian Preda
0,00 lei
Numarul fiarei - Sergiu Somesan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Sergiu Somesan
9,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana