Tradarea

Tradarea - P.c. Cast, Kristin Cast
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTradarea
Comanda acum "Tradarea - P.c. Cast, Kristin Cast" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
?... Aratam cumplit. Eram palida, iar sub ochi mi se desenau cearcane vinetii. Desenele safirii de pe fata, spate si umeri contrastau puternic cu albul pielii si cu petele ruginii de sange de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor ?ntunericului. ?n lumina din baie, argintiul lantisorului si aramiul granatelor straluceau. - De ce? am soptit. De ce ai lasat-o pe Stevie Rae sa moara? Nu asteptam niciun raspuns si nici n-am primit vreunul. Am intrat in dus si am stat acolo o vesnicie, lasandu-mi lacrimile sa se impleteasca cu apa si sangele si sa se duca departe." Viata lui Zoey devine, in sfarsit, frumoasa - a inteles ca a fost inzestrata cu puteri neobisnuite de catre Zeita Noptii si este acum noua preoteasa a Fiicelor ?ntunericului. A inceput sa se simta acasa in Casa Noptii si are chiar un iubit... sau doi. Dar iata ca in lumea oamenilor se petrec niste crime ingrozitoare si toate semnele par sa conduca spre scoala pentru vampiri. Ca si cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveste si Casa Noptii, exact cand Zoey are mai multa nevoie de prietenii ei. ?n cele din urma, ea trebuie sa gaseasca in sine insasi curajul de a infrunta o tradare teribila, care ar putea sa-i distruga sufletul si sa puna in pericol intregul univers al scolii. Aventura continua asadar intr-o carte incredibil de tenebroasa, frumoasa si socanta!     P.C. CAST este o premiata autoare de literatura fantastica si paranormala si un profesor indragit. Fiica ei, KRISTIN CAST, are si ea premii pentru jurnalism, dar si pentru poezie.   Vandute deja in milioane de exemplare, primele volume ale seriei Casa Noptii se bucura de un urias succes international! Al treilea volum ne va arata in curand cine este Aleasa. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tradarea
Cartea Tradarea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tradarea - P.c. Cast, Kristin Cast" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
La inceput a fost intunericul - R. Scott Bakker Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
R. Scott Bakker
31,35 lei
Infrunta viitorul - Chris Carter Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Chris Carter
9,30 lei
The Year S Best Fantasy & Horror (vol. 1) - Ellen Datlow, Kelly Link, Gavin Grant Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Ellen Datlow, Kelly Link, Gavin Grant
44,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune