Totul despre spionaj

Totul despre spionaj - Gerard Desmaretz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTotul despre spionaj
Comanda acum "Totul despre spionaj - Gerard Desmaretz" de pe libraria ishop la pretul de 9,97 lei
Descriere carte:
De mai multi ani, asistam la aparitia a numeroase lucrari consacrate aproape in exclusivitate informatiilor economice, ignorind informatia clandestina. Cu exceptia romanelor de senzatie care trateaza in mod literar problema, niciodata domeniul spionajului nu a fost cercetat intr-o maniera completa. Cartea prezinta tehnicile informatiilor clandestine, tehnici care se vor dovedi utile multor profesionisti interesati de spionajul stiintific, tehnic sau industrial, ca si de cel economic. Se doreste astfel favorizarea unei sensibilizari a persoanelor care pot fi vizate, intr-o masura sau alta, de riscul unei misiuni de spionaj, informind asupra practicilor oculte ale anumitor societati sau state.

Cuprins: Citeva cazuri de spionaj curent ? Portretul unui agent ? Diferite categorii de agenti ? Formarea unui agent ? Implantarea unui agent de informatii ? Contactele ? Functionarea unei retele clandestine ? Fals si reproducere ? Deghizarea ? Deschiderea unui lacat cu speraclu ? Dispozitive de ascultare

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Totul despre spionaj
Cartea Totul despre spionaj in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Totul despre spionaj - Gerard Desmaretz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
MI6 - Eric Frattini Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Eric Frattini
17,10 lei
Mostenitorii securitatii - Oprea Marius Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Oprea Marius
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete