Totul despre cainele tau

Totul despre cainele tau - Kristin Mehus-Roe
Pret: 132,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTotul despre cainele tau
Comanda acum "Totul despre cainele tau - Kristin Mehus-Roe" de pe libraria ishop la pretul de 132,90 lei
Descriere carte:
Totul despre cainele tau este un adevarat compendiu canin, o prezentare generala completa si cuprinzatoare a oricarui caine. Scriitori renumiti, crescatori si arbitri ofera sfaturi din domeniile lor de activitate, stranse laolalta in cea mai cuprinzatoare carte disponibila despre caini. Experti ai unor vestite publicatii, inclusiv Dog World, Popular Dog si Dog Fancy, si-au adus de asemenea contributia, facand din aceasta carte o resursa universala atat pentru noii proprietari de caini, cat si pentru crescatotii cu reputatie. Nicio o alta carte nu abordeaza o varietate atat de mare de subiecte.

Aceasta carte aduna o multime de informatii impartite in opt sectiuni si peste 30 de pagini de resurse, carti, organizatii, publicatii periodice, video/ audio si site-uri. Totul despre cainele tau este o sursa universala de informatii, o carte obligatoriu de avut in biblioteca pentru orice iubitor de caini.

Pentru placerea lecturii sau pentru sfaturi, aceasta excelenta carte va reprezenta sursa de informatii preferata de orice iubitor de caini.

Kristin Roe-Mehus este autoarea cartii Working Dogs: True Stories of Dogs and their Handlers, a fost editor al revistelor Popular Pets si a multor alte publicatii despre animale. Este interesata in special de subiecte legate de bunastarea animalelor. Traieste in Long Beach, California, impreuna cu sotul ei si cei doi caini.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Totul despre cainele tau
Cartea Totul despre cainele tau in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Totul despre cainele tau - Kristin Mehus-Roe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cresterea prepelitelor - Rudolf Kiwitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Animale de casa
Rudolf Kiwitt
9,50 lei
Ghidul cresterii puiului de caine - Diana Delmar Urmatoarea carte recomandata din categoria Animale de casa
Diana Delmar
29,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Animale de casaCarti recomandate din categoria Animale de casa