Tot ce-si doreste ea

Tot ce-si doreste ea - Maeve Haran
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTot ce-si doreste ea
Comanda acum "Tot ce-si doreste ea - Maeve Haran" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Tot ce-si doreste ea ne dezvaluie personalitatea complexa a femeii moderne, pentru care maternitatea - esenta insasi a feminitatii - atirna la fel de greu in balanta ca o cariera stralucita.

Tot ce-si doreste ea (1998), cel de-al cincilea roman al lui Maeve Haran, este o incursiune in sufletul sfisiat de dorinte contradictorii al femeii mature. La treizeci si patru de ani, Francesca Tyler, redactorul-sef al celui mai vechi si mai prestigios ziar din Woodbury, pare o femeie realizata, cu o viata tumultuoasa, pe care o imparte intre munca, familie si prieteni. Insa, ca majoritatea eroinelor lui Maeve Haran, are sentimentul ca viata ei nu este implinita fara un copil. Descoperind ca a ramas insarcinata, Francesca se vede pusa in fata unei dileme cu atit mai dificile, cu cit timpul o preseaza sa ia o hotarire: care dintre cei doi barbati din viata ei este cel mai potrivit pentru rolul de tata - cel cu care e pe cale sa se casatoreasca sau cel de care se indragosteste in cel mai nepotrivit moment cu putinta?

"Maeve Haran este o scriitoare inteligenta, care abordeaza cu o mare sensibilitate si un pronuntat simt al umorului probleme cu care se confrunta femeile anilor '90." ( Tatler )
"Tot ce-si doreste ea este un roman extrem de actual, dulce-amarui, despre dragoste, feminitate si paternitate." ( London Metro )
"O carte in care ne regasim cu totii, femei si barbati deopotriva. O poveste care ne face sa ridem, sa plingem si sa ne privim propria viata dintr-o noua perspectiva." (Jilly Cooper)
"Maeve Haran este o scriitoare cu un talent incredibil, care trateaza subiecte dintre cele mai serioase pe un ton amuzat si optimist." ( Sunday Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tot ce-si doreste ea
Cartea Tot ce-si doreste ea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tot ce-si doreste ea - Maeve Haran" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Capcane - Eliza Roha Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Eliza Roha
7,60 lei
Vanille - Mari Akasaka Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Mari Akasaka
12,51 lei
Printul Fermecator - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste