Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi

Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi - Dr. David Reuben
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi
Comanda acum "Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi - Dr. David Reuben" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
De aproape patruzeci de ani, aceasta carte ? bestseller absolut in numeroase tari ? a devenit parte a vietilor cititorilor din lumea intreaga, aducandu-le mai multa satisfactie in experientele sexuale, consolidandu-le casniciile si invatandu-i pe copiii lor sa aiba o atitudine sanatoasa si realista fata de sex. Cea mai recenta editie a lucrarii, acum accesibila si cititorilor romani, a fost actualizata avand in vedere toate evolutiile din ultimii ani in sexologie.

Autorul scrie cu un umor spumos, un fermecator stil colocvial si o sinceritate plina de curaj, fara pretentii moralizatoare si fara falsa pudoare. Descoperiti la fiecare pagina informatii noi si utile, pe care le veti putea folosi pentru a va face experientele sexuale mai interesante, mai implinite si, mai ales, mai sigure ca oricand.

In acelasi timp, autorul va arata cum sa evitati capcanele vietii sexuale, aratand ca ?sexul protejat? nu trebuie sa insemne ?sex plictisitor? si explicand unde anume sunt pericolele si cum pot fi acestea ocolite.

Cand veti intoarce ultima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: ?Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede.?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi
Cartea Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi - Dr. David Reuben" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Autovindecarea si personalitatea - Friedman Howard S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Friedman Howard S.
19,80 lei
Introducere in psihologie - Edward E. Smith barbara L. Fredrickson susan Nolen-Hoeksema geoffrey R. Loftus Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Edward E. Smith barbara L. Fredrickso...
90,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie