Tot adevarul

Tot adevarul - Henri Robert
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTot adevarul
Comanda acum "Tot adevarul - Henri Robert" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Tot adevarul - Fata ascunsa a istoriei, va prezinta spre lectura o antologie de cateva zeci de afaceri foarte controversate, de la inceputul secolului I dupa Hristos, pana aproape de zilele noastre. Fara partinire, intr-un stil alert, de multe ori comic, stiind sa surprinda elementele esentiale pentru a creiona un portret sau a descrie o actiune, autorul, Henri Robert, a reusit sa alcatuiasca o antologie cuprinzatoare, prin care si cititorul roman va afla sau isi va completa cunostintele despre multe subiecte altadata tabu sau infrumusetate cu grija. Cum a reusit sa ajunga pe tron Teodora care in prima tinerete a fost doar o prostituata? - Cine a fost cel mai "prolific" criminal din toate timpurile? - Cine a fost in realitate Vidocq, ocnasul devenit temutul sef al politiei din Paris? - Cum a fost posibil ca Jack Spintecatorul sa nu fie descoperit niciodata? Sunt numai cateva din multele subiecte abordate si la care autorul ofera raspunsuri in cartea "Tot adevarul - Fata ascunsa a istoriei". O carte care devine mai pasionanta cu fiecare nou subiect abordat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tot adevarul
Cartea Tot adevarul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tot adevarul - Henri Robert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pagini de istorie americana - Claudia Maria Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Claudia Maria Radu
17,10 lei
In Inima Legiunii Straine. Senzationala Poveste A Celei Mai Dure Armate Din Lume - PARKER John, Trad. FINGU Oana Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
PARKER John, Trad. FINGU Oana
12,51 lei
Civilizatia chineza - Marcel Granet Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Marcel Granet
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie