Toate drumurile duc la... Kabul

Toate drumurile duc la... Kabul - Emil Ghitulescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roToate drumurile duc la... Kabul
  • Autor: Emil Ghitulescu
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 973-669-193-4
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Toate drumurile duc la... Kabul - Emil Ghitulescu" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Dumneavoastra ati jucat un rol-cheie in promovarea acestor relatii. Acum, nu numai ca autor al acestei carti, Toate drumurile duc la? Kabul, dar si ca diplomat de clasa, cu o experienta de prima mana in problemele regiunii, veti continua sa aveti un cuvant deosebit de important in a ne sprijini sa extindem relatiile prietenesti care infloresc intre Romania si Afganistan, urmarind promovarea securitatii, stabilitatii si prosperitatii economice. In cele din urma, succesul nostru comun va fi in masura sa consolideze pacea in aceasta importanta regiune si in lume.

Dr. Abdullah Abdullah Ministrul Afacerilor Externe al Afganistanului

Volumul de fata, intitulat, atat de inspirat, Toate drumurile duc la? Kabul, contine relatarea unei experiente unice in viata unui diplomat, aceea a mandatului de reprezentant al Romaniei in ? la ora respectiva ? cea mai fierbinte zona geopolitica de pe glob: Pakistan si Afganistan.A fost aceasta misiune o sansa sau o corvoada? Daca este sa luam in calcul multitudinea de riscuri si neajunsuri de care se lovea misiunea ambasadorului, noi, profanii, am fi mai degraba tentati sa raspundem ca destinul i-a jucat o festa lui Emil Ghitulescu, trimitandu-l, in locul unei destinatii exotice si linistite, in ?miezul problemei?, intr-o zona in care moartea este o prezenta cotidiana si in care reprezentarea unei tari ca Romania are exigente necunoscute in alta parte.

Razvan Voncu Cronica Romana


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Toate drumurile duc la... Kabul
Cartea Toate drumurile duc la... Kabul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Toate drumurile duc la... Kabul - Emil Ghitulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manual de analiza a politicii externe - Serban Filip Cioculescu (coordonator), Iulia Motoc (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Serban Filip Cioculescu (coordonator)...
37,95 lei
Pe scurt, va rog! - V?clav Havel Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
V?clav Havel
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica