Theories. A Reader

Theories. A Reader - Matthews Sean, Sibisan Aura Taras
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTheories. A Reader
Comanda acum "Theories. A Reader - Matthews Sean, Sibisan Aura Taras" de pe libraria ishop la pretul de 27,25 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata este o aparitie singulara in spatiul academic romanesc. Textele reunite aici, extrase din editii englezesti si americane, acopera mai multe teme de interes din teoria literaturii, de la problemele limbajului, forma si naratiune, la statutul autorului si la principalele directii in critica literara. Destinate in principal studentilor si cercetatorilor in teoria literaturii, textele din aceasta antologie sunt semnate de George Steiner, Matthew Arnold, J. Hillis Miller, Ferdinand de Saussure, Roman Jakobson, Julia Kristeva, Theodor Adorno, Jacques Derrida, Linda Hutcheon, Roland Barthes sau Michel Foucault, dar si de autori mai putin cunoscuti cititorilor romani, cum ar fi Terry Eagleton, Elaine Showalter, Sandra Gilbert si Susan Gubar, Catherine Belsey, Mark Currie, Juliet Mitchell, William K. Wimsatt si Monroe C. Beardsley. Lista nu se opreste aici, iar antologia beneficiaza si de pertinentele introduceri ale editorilor cartii, Sean Matthews si Aura Taras Sibisan. Sean Matthews preda la School of English and American Studies la University of East Anglia, iar Aura Taras Sibisan este lector la Universitatea Transilvania din Brasov. Au mai adus contributii la aceasta antologie Mihaela Anghelescu Irimia, reputat profesor universitar la Universitatea din Bucuresti, Peter Barry, profesor la University of Wales, Aberyswyth, si Adriana Neagu, conferentiar la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Theories. A Reader
Cartea Theories. A Reader in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Theories. A Reader - Matthews Sean, Sibisan Aura Taras" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nuvele Alese - Hwang Sun-won Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Hwang Sun-won
24,00 lei
Hai Sa Ne Jucam si Sa Invatam ! - Sferle Maria, Mesaros Aurelia, Maniu Eloonora Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Sferle Maria, Mesaros Aurelia, Maniu ...
6,00 lei
Ghicitori Hazlii Pentru Voi, Copii  - Ioana Mihai, Mariana Arsene Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Ioana Mihai, Mariana Arsene
8,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate