The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2

The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2 - Ellen Datlow
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roThe Year's Best Fantasy And Horror Vol 2
Comanda acum "The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2 - Ellen Datlow" de pe libraria ishop la pretul de 50,31 lei
Descriere carte:
?The Year's Best Fantasy and Horror nu este doar o antologie excelenta, ci o lectura obligatorie pentru toti cei interesati catusi de putin de proza scurta a genului. Pandantul perfect al antologiei The Year's Best Science Fiction, editata de Gardner Dozois, ofera panorama completa a ultimelor tendinte in domeniu, iar povestirile ei minunate asigura numeroase nopti de lectura pasionata."
DAVE ROY, curledup.com

?Daca aveti de gand sa cumparati o singura antologie de literatura fantastica, aceasta trebuie sa fie! Datlow si compania demonstreaza de peste douazeci de ani ca au un ochi perfect antrenat pentru selectarea fantasticului de cea mai inalta calitate, dar si foarte accesibil publicului larg."
Barnes & Noble

?Nu poti depasi ceva ce este deja ?the best?; dar, asa cum o demonstreaza cu fiecare volum editorii acestei antologii de referinta, poti gasi noi perspective si unghiuri de abordare."
Publishers Weekly

De doua decenii, an de an, Antologia Fantasy & Horror constituie standardul de calitate al literaturii fantastice. Ellen Datlow, Kelly Link si Gavin Grant duc mai departe aceasta traditie iubita de public si recompensata de critici cu numeroase premii literare. Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2
Cartea The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "The Year's Best Fantasy And Horror Vol 2 - Ellen Datlow" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anticorpii - Kevin J. Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Kevin J. Anderson
9,30 lei
2061: a treia odisee - Arthur C. Clarke Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Arthur C. Clarke
33,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune