The Brukenthal National Museum (engleza/germana)

The Brukenthal National Museum (engleza/germana) - Mendrea Dinu si Radu (fotografii de)
Pret: 175,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roThe Brukenthal National Museum (engleza/germana)
Comanda acum "The Brukenthal National Museum (engleza/germana) - Mendrea Dinu si Radu (fotografii de)" de pe libraria ishop la pretul de 175,50 lei
Descriere carte:
Acest somptuos album color cu text bilingv (engleza si germana), care apare cu sprijinul Fundatiei Sasilor din Transilvania in anul in care Sibiul a fost declarat capitala culturala europeana, este pesemne cel mai complet album dedicat Brukenthalului privit drept complex muzeal. Altfel spus, cuprinde nu numai colectiile Galeriei de arta si Bibliotecii, adapostite in Palatul Brukenthal, ci si pe cele ale Muzeului de Istorie si Muzeului de Istorie naturala din Sibiu, in ultimul fiind inclus si micul muzeu de Istorie a farmaciei. Insa, desigur, ochiul celui care va rasfoi albumul va fi atras in primul rand de superbele reproduceri dupa piesele colectiilor de arta italiana, flamanda, olandeza, austriaca si germana, intre care va descoperi cele 19 capodopere – in frunte cu “Omul cu tichie albastra” de Jan van Eyck, “Uciderea pruncilor” de Pieter Breugel cel Tanar sau “Barbat citind” de Hans Memling -, pe care Muzeul National de Arta al Romaniei le-a inapoiat de curand Muzeului Brukenthal, punand astfel capat lungului lor exil inceput in decembrie 1948.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre The Brukenthal National Museum (engleza/germana)
Cartea The Brukenthal National Museum (engleza/germana) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "The Brukenthal National Museum (engleza/germana) - Mendrea Dinu si Radu (fotografii de)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria Romantismului - Vol. I, Vol. Ii - GAUTIER Theophile, Trad. IZVERNA Pan Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
GAUTIER Theophile, Trad. IZVERNA Pan
11,61 lei
Arta de a trai in oras - Cliff Stafford, Gilles de Chabaneix Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Cliff Stafford, Gilles de Chabaneix
81,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta