Testeaza-Ti abilitatile de VIata

Testeaza-Ti abilitatile de VIata - Dr. John Liptak
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTesteaza-Ti abilitatile de VIata
Comanda acum "Testeaza-Ti abilitatile de VIata - Dr. John Liptak" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Dr. John Liptak este unul dintre cei mai apreciati autori motivationali din intreaga lume. El revolutioneaza lucrarile din domeniu prin cartea "Testeaza-ti abilitatile de viata", definind inteligenta in termeni cu totul diferiti fata de cei traditionali si facand referire la acele abilitati de viata esentiale, de care avem nevoie pentru a schimba tiparele cognitive, comportamentale, emotionale care ne provoaca anxietate, stres si nefericire generala.
Testele din aceasta carte ne ajuta sa ne stabilim IQ-ul abilitatilor de viata, evaluand competenta noastra in 10 domenii importante, printre care: stilul de interactiune interpersonala, comunicarea, eficienta in luarea deciziilor, gestionarea banilor si a timpului, rezolvarea conflictelor si controlul emotiilor.
Concluzia expertului John Liptak este extraordinara: pentru a avea o viata mai productiva, mai satisfacatoare si mai plina de succes, nu este nevoie de un IQ ridicat, ci de o ?inteligenta practica? generala, care include abilitatile noastre spirituale, fizice, mentale, emotionale, sociale si profesionale. Construirea abilitatilor de viata nu este o sarcina usoara, dar cu ajutorul testelor si exercitiilor din aceasta carte veti fi uimiti cat de mult va puteti imbunatati calitatea vietii invatand mai multe despre voi insiva.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Testeaza-Ti abilitatile de VIata
Cartea Testeaza-Ti abilitatile de VIata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Testeaza-Ti abilitatile de VIata - Dr. John Liptak" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Organizeaza-te ! - Chris Crouch Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Chris Crouch
23,75 lei
Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Larry Bossidy, Ram Charan
20,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala