Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala

Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala - Jim Barrett
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala
Comanda acum "Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala - Jim Barrett" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
In procedurile de recrutare, selectare si evaluare, veti intalni teste de aptitudini concepute pentru a va determina competenta si potentialul de reusita.

Teste supreme de aptitudini este cea mai mare si mai diversificata carte de acest gen, continand peste 1.000 de intrebari similare celor din evaluarile reale si adresandu-se atat celor care mai sunt inca pe bancile scolii sau ale facultatii, cat si angajatilor sau managerilor. Include teste psihologice care va pun incercare:

- aptitudinile de gandire abstracta, vizuala, verbala si numerica;
- abilitatile si intelegerea de natura practica;
- potentialul pentru orientare spatiala si analiza sistemelor;
- logica si intuitia de diferite tipuri.

Dupa rezolvarea acestor teste veti sti care sunt aptitudinile pe care va puteti baza, cum sa va dezvoltati in profesia dvs. si care sunt posibilele schimbari de directie.

Jim Barrett este psiholog examinator si consultant, cu multi ani de experienta in consilierea companiilor de toate marimile in privinta procedurilor de selectare si a sistemelor de evaluare. Este autorul mai multor carti de testare a aptitudinilor, motivationale si de personalitate, dintre care la Editura Meteor Press a mai aparut Teste pentru cariera, aptitudini si selectie .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala
Cartea Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teste supreme de aptitudini. Peste 1000 de teste practice pentru evaluarea individuala - Jim Barrett" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regulile Networkingului -  Rob Yeung Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Rob Yeung
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera