Teste de chimie organica. Volumul II

Teste de chimie organica. Volumul II - Parvulescu Dora
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeste de chimie organica. Volumul II
  • Autor: Parvulescu Dora
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Chimie
  • Categoria: Chimie
  • ISBN: 973-689-020-1
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 344
  • Format carte:
Comanda acum "Teste de chimie organica. Volumul II - Parvulescu Dora" de pe libraria ishop la pretul de 15,30 lei
Descriere carte:
'Teste de chimie organica” - volumul al II lea - intregeste parcurgerea prin exercitii a chimiei organice studiate in liceu. Primul volum, aparut in 2003 la Editura Humanitas Educational, a fost axat pe materia clasei a XI-a, in timp ce aceste noi teste sunt bazate pe chimia de clasa a XII-a. Este vorba de partea cea mai complexa din chimie, extrem de interesanta pentru ca e strans legata de viata omului. La sfarsitul anumitor capitole, de exemplu Izomeria si Compusi organici cu functiuni mixte, in paginile intitulate Chimia si viata. Posibile analogii, am explicat amanuntit configuratia unor molecule ca proteinele, AND-ul, ARN-ul etc., notiuni fara de care lumea in care traim este greu de inteles. O parte deosebit de utila elevilor, studentilor de la facultatile de Chimie, Biologie, Medicina si Farmacie, si chiar profesorilor, este Dictionarul de la sfarsitul culegerii. Aici sunt cuprinse toate notiunile legate de studiul chimiei organice, prezentate astfel incat orice nedumerire a celui preocupat de acest domeniu sa fie limpezita. Parcurgerea dictionarului ajuta la fixarea cunostintelor. Testele au grade diferite de dificultate, fiind asadar utile pentru niveluri diferite de pregatire. Succes!”

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teste de chimie organica. Volumul II
Cartea Teste de chimie organica. Volumul II in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teste de chimie organica. Volumul II - Parvulescu Dora" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Echilibre omogene in chimia analitica - Luminita Vladescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Luminita Vladescu
13,49 lei
Chimie anorganica si generala. Ghidul profesorului pentru clasele a IX-a si a X-a - Ursea, Luminita; Radu, Ion T. Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Ursea, Luminita; Radu, Ion T.
3,60 lei
Dictionar de Chimie - John Daintith Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
John Daintith
37,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ChimieCarti recomandate din categoria Chimie