Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment

Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment - Buzu Iulian
Pret: 7,12 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment
Comanda acum "Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment - Buzu Iulian" de pe libraria ishop la pretul de 7,12 lei
Descriere carte:
Cartea se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru examene, in general, si in primul rand pentru examenul de bacalaureat 2005 si cel de admitere in invatamantul superior tehnic.
Modelele din prezenta carte au fost elaborate in acord cu structura si metodologia stabilita pentru examenul de bacalaureat 2005. Sugestiile formulate pentru cazul rezolvarii unor astfel de modele au ca scop familiarizarea candidatilor cu aspectele specifice examenelor din 2005.
Prin lucrarea de fata, autorul pune la dispozitia profesorilor si elevilor un material de lucru util, din perspectiva nevoii de pregatire, constand din:
- 10 teste pentru examenul de bacalaureat si 10 teste pentru examenul de admitere in invatamantul superior tehnic, prin a caror rezolvare se poate obtine un bun nivel de pregatire pentru probele din 2005 ale acestor examene. Dupa fiecare test exista un barem de corectare si notare.
- Sugestii de urmat legate de componenta complexa a pregatirii pentru examen, complementare insusirii propriu-zise a cunostintelor de fizica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment
Cartea Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teste de Fizica pentru bacalaureat si admitere la facultate in 2005 +Supliment - Buzu Iulian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economie. Teste Grila Pentru Bacalaureat si Concursul De Admitere In Invatamantul Superior - HUIDUMAC Catalin, TANASE Iulian Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
HUIDUMAC Catalin, TANASE Iulian
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BacalaureatCarti recomandate din categoria Bacalaureat