Teste IQ

Teste IQ - Ken Russell, Philip Carter
Pret: 16,57 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeste IQ
Comanda acum "Teste IQ - Ken Russell, Philip Carter" de pe libraria ishop la pretul de 16,57 lei
Descriere carte:
Oricat de inteligent te-ai crede, oricat te-ar lauda cei din jur pe chestia asta, parca n-ar fi rau sa ai si-o masura a inteligentei asteia, "a abitatii de-a te adapta unor situatii noi, de-a gandi abstract sau de-a intelege idei dintre cele mai complexe", cum ai auzit ca se mai zice. Si de-ar fi vorba numai de-asa ceva, de vreo curiozitate de-a ta... Poate ca nu stiai dar, mai nou, angajatorii din aparatul administrativ, armata, invatamant, industrie sau comert recurg tot mai des la "testele de masurare a coeficientului de inteligenta" (in limba engleza, "Intelligence Quotient", de unde si abrevierea din titlul cartii), alegandu-si viitorii angajati dintre cei supusi la unul sau mai multe asemenea seturi de intrebari. Si tu care tocmai te gandeai sa te angajezi si-ti si faceai socoteala ca, la cata scoala ai trecuta in CV, ti s-ar deschide orice usa.
Chiar si-asa insa, stai linistit. Ne-am gandit noi sa te scoatem din incurcatura cu traducerea noastra, un bun "antrenament" pentru situatiile astea. Iar ca sa-ti fie si mai limpede e vorba de zece asemenea teste, seturi de cate 40 de intrebari stimulante, aproximativ de acelasi grad de dificultate, concepute de experti ai domeniului, dintr-o tara, Marea Britanie, in care "se practica" un asemenea soi de selectie. Testele sunt completate de o grila de evaluare a performantei, dar si de una cumulativa, pentru estimarea rezultatului de ansamblu. Intre noi fie vorba, ai sa vezi ca n-o sa-ti prinda rau, chiar daca nu te gandesti ca ti-ar fi de vreun folos la angajare. Iti vei imbogati vocabularul, o sa-ti mai ascuti si tu mintea si poate ca rationamentul ti-ar capata ceva mai multa logica si rigoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teste IQ
Cartea Teste IQ in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teste IQ - Ken Russell, Philip Carter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de educatie tehnologica pentru uz scolar  - George Barbu, Corneliu Turcasiu, Sorin Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
George Barbu, Corneliu Turcasiu, Sori...
9,50 lei
Unitati de masura de la A la Z - Nica Dan Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
Nica Dan
17,10 lei
Indrumator turistic pentru tabere - Scarlat Eugeniu Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
Scarlat Eugeniu
13,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Educatie / InvatamantCarti recomandate din categoria Educatie / Invatamant