Testamentul Magdalenei

Testamentul Magdalenei - Laurence Gardner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTestamentul Magdalenei
Comanda acum "Testamentul Magdalenei - Laurence Gardner" de pe libraria ishop la pretul de 50,33 lei
Descriere carte:
Prostituata pocaita sau femeia a carei adevarata identitate ar putea clatina fundamentele crestinatatii? Oricine este liber sa creada ceea ce biserica si preotii afirma despre credinta si despre textele canonice, asa cum este la fel de liber sa aleaga ateismul sau nihilismul ca mod de viata. Oricine este liber sa citeasca romanul Codul lui da Vinci de Dan Brown si sa fie convins ca acolo se spun adevaruri fundamentale despre istorie si despre viata umanitatii privita prin ochii credintei religioase sau, dupa caz, sa respinga totul drept o plasmuire total lipsita de fundament real. Cine il citeste insa pe Laurence Gardner devine nu doar martorul unor dezvaluiri surprinzatoare, ci si partenerul unui istoric care revolutioneaza, pe baza documentelor, ideea inradacinata de mii de ani privind crestinismul, biserica si legaturile dintre principalii "actori" ai evenimentelor petrecute cu doua mii de ani in urma, oameni care astazi sunt considerati simboluri fundamentale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Testamentul Magdalenei
Cartea Testamentul Magdalenei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Testamentul Magdalenei - Laurence Gardner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa folositi energia piramidei - Ramon Plana, P. Palos Pons Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Ramon Plana, P. Palos Pons
7,25 lei
Stiinta Contra Paranormal? - Radu Olinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Radu Olinescu
19,00 lei
OZN - ANCHETATORII AU VIATA SCURTA - Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Emil Strainu
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational